Keresőoptimalizálás

Jelenleg a leghatékonyabb módszer a vevők szerzésére, ha a weboldalad az első oldalon van a Google-ban. Nem elég megtervezni egy weboldalt, ha azt a Google nem tudja megfelelően indexelni és így a kereső találati listáján csak hátulra kerül és senki sem klikkel rá. 

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizáls célja, hogy az optimalizált weboldal a látogató- és ügyfélszerzés szempontjából fontos kulcsszavakra minél előbb, de leginkább az első oldalon jelenjen meg a Google találati listáján. Keresőoptimalizálás nélkül honlapod olyan,mint egy szépen berendezett butik a bevásárló utca legeldugottabb zsákutcájában, ahova a madár sem jár.

Miért fontos, hogy első oldalon legyen a Google találati listáján?

A látogatók/ügyfelek többsége, kb. 90%-a tájékozódik vásárlása előtt az interneten. Ha weboldalad nem található meg az interneten, az olyan, mintha nem is létezne. A Google találati listák első helyezettjei behoztahatlan előnyre tesznek szert, hiszen a keresők ezeket a cégeket találják meg legelőször. A megfelelő kulcsszavakra optimalizált weboldalad célzott vevőket hozhat, akik csak a Te termékedre vagy szolgáltatásodra vágynak.

Keresőoptimalizálás referenciáink

Fontosnak tartjuk a naprakész,leellenőrizhető referenciákat, éppen ezért az alábbi listában felsoroltunk munkáink közül néhányat, hogy  megnézhesd kulcsszóhelyezésüket a Google-ban.


Tovább olvasom