Webáruház készítés

Így dolgozunk mi....

 

Konzultáció, célok megfogalmazása

Egyeztetés a webshopod külalakjáról és az elvárásokról. Mi a célunk a webáruházzal és kik fogják olvasni. Hogy tudunk új és visszatérő vásárlókat magunknak.


Designtervezés és webergonómia

A designterv elkészítése, személyre szabása, végleges színvilág fixálása.
A honlap felépítésének átvizsgálása a marketing céljaink szerint.
Értékesítései stratégia ötletelés.


Programozás és keresőoptimalizásás

A design kódolása és programozása, egyszerű html vagy CMS alapra. Keresőoptimalizás már ebben a szakaszban is nagyon fontos.
Admin rendszeren keresztül tartalom/termékek feltöltése, amelyet akár a megrendelő is készíthet.


Átadás, további célok megfogalmazása

Az elkészült webáruház tesztelése, bemutatása majd átadása. Keresőoptimalizálás. Marketing célok megfogalmazása és az ehhez szükséges előkészületek átbeszélése.
 

 

Webáruház készítés

Támogatjuk az Oscommerce webáruház rendszereket, ügyfeleink igénye szerint egyedire szabva a megoldásokat. A webáruházak természetesen különféle online modulokkal egészíthetőek ki.
 

Responzív webdesign webshopokhoz is!

Használd ki a modern technológiában rejlő lehetőségeket és előzd meg riválisaidat egy modern üzleti reszponzív weblappal, mely mobil, tablet eszközökön és nagy felbontású monitorokon is tökéletesen jelenik meg. A betűméretek mindegyik eszközön jól olvashatóak, a honlap elemei valamilyen módon reagálnak az átméretezésre, forgatásra. Ez ma már elvárás, nem extra látványelem!


Admin rendszer, hogy bárhonnan elérd az áruházad rendeléseit, statisztikáit és bármikor tehess fel új termékeket.

A gyorsan változó világhoz online adminisztrációs rendszer, hogy bárhol és bármikor módosíthasd honlapod vagy webshopod tartalmát. Az adminrendszer előnyei: - jelszóval védett adminisztrációs felület,amelyet csak Te használhatsz - bárhonnan és bármikor beleírhatsz weboldaladba, képet és filokat tölthetsz fel.


Webergonómia

Hogy ne csak esztétikus, hanem jól használható is legyen a webdoldalad.