Webdesign és weboldal készítés

Így dolgozunk mi....

 

Konzultáció, célok megfogalmazása

Egyeztetés a honlap külalakjáról és az elvárásokról. Mi a célunk a weboldallal és kik fogják olvasni. Hogy tudunk új és visszatérő vásárlókat magunknak.


Designtervezés és webergonómia

A designterv elkészítése, személyre szabása, végleges színvilág fixálása.
A honlap felépítésének átvizsgálása a marketing céljaink szerint.
Értékesítései stratégia ötletelés.


Programozás és keresőoptimalizásás

A design kódolása és programozása, egyszerű html vagy CMS alapra. Keresőoptimalizás már ebben a szakaszban is nagyon fontos.
Admin rendszeren keresztül tartalom feltöltés, amelyet akár a megrendelő is készíthet.


Átadás, további célok megfogalmazása

Az elkészült weboldal tesztelése, bemutatása majd átadása a megrendelőnek. Keresőoptimalizálás. Marketing célok megfogalmazása és az ehhez szükséges előkészületek átbeszélése.
 Responzív webdesign

Használd ki a modern technológiában rejlő lehetőségeket és előzd meg riválisaidat egy modern üzleti reszponzív weblappal, mely mobil, tablet eszközökön és nagy felbontású monitorokon is tökéletesen jelenik meg. A betűméretek mindegyik eszközön jól olvashatóak, a honlap elemei valamilyen módon reagálnak az átméretezésre, forgatásra. Ez ma már elvárás, nem extra látványelem!


Webdesign

Parallax megoldások

Többrétegű görgetéssel weboldalad látványos lesz, hatásos bemutatkozás kezdőoldalakra.


Admin rendszer minden felülethez

A gyorsan változó világhoz online adminisztrációs rendszer, hogy bárhol és bármikor módosíthasd honlapod vagy webshopod tartalmát. Az adminrendszer előnyei: - jelszóval védett adminisztrációs felület,amelyet csak Te használhatsz - bárhonnan és bármikor beleírhatsz weboldaladba, képet és filokat tölthetsz fel.


Webáruház készítés

Támogatjuk az Oscommerce webáruház rendszereket, ügyfeleink igénye szerint egyedire szabva a megoldásokat. A webáruházak természetesen különféle online modulokkal egészíthetőek ki.


Digitális brand tanácsadás

A megfelelő hangulat, a jól megválasztott színek a pozitív érzések kulcsfontosságúak egy online brand kialakításában. A Te márkád is megfelelően lett a webre adaptálva?


Webergonómia

Hogy ne csak esztétikus, hanem jól használható is legyen a webdoldalad.